¡Hola! ¡Bienvenido a mi página!

A KURZUSRÓL ÉS RÓLAM

Régóta kacérkodsz a spanyol nyelvvel és kultúrával, de még nem volt időd, energiád, esetleg pénzed arra, hogy letedd a voksod valamilyen tanfolyam vagy magántanár mellett?
Van egy szuper hírem: jó helyen jársz, ha kötetlen, sokszínű, vidám tanulási lehetőséget keresel megfizethető áron.

Jelentkezz a rugalmas, online spanyol tanfolyamomra, hogy kötetlenül, a saját ritmusodban tanulhass tanári segítséggel vagy anélkül.

Mielőtt tájékoztatnálak a kurzus részleteiről, szeretnék bemutatkozni neked néhány mondatban, hogy ne legyünk teljesen ismeretlenek egymásnak.

Ki vagyok ÉN?
Tóth Brigitta vagyok, újságíró, narrátor és spanyol nyelvoktató.
Hiába születtem Magyarországon, mióta az eszemet tudom érzem, hogy spanyol vér csörgedezik az ereimben. Viccesen szoktam mesélni a diákjaimnak, hogy már a kisgyermekkori gügyögéseim mögött is felfedezhetők voltak olyan spanyol szavak, mint például a "tonto", ami anyukám szerint a csontot jelentette, vagy a "jappa", amit előszeretettel használtam akkor, amikor a tükör előtt nagyon meg voltam elégedve magammal az új szoknyácskámban. Na de mi más lett volna ez a szó, mint a spanyol "guapa", vagyis csinos, nem? 🙂

Tíz éve élek álmaim országában, Spanyolországban, mely gyerekkorom óta a szenvedélyem. Bár a bázisom mindig valamelyik déli-délkeleti tengerparton volt, az első 7 évben a férjemmel karöltve körbeutaztam az országot. Saját vállalkozást alapítottunk, kürtőskalácsot árultunk Spanyolország középkori-kézműves vásáraiban - igen, jól látod, teljesen eltávolodtam egy időre az eredeti foglalkozásaimtól 🙂 Bár a vásári élet sosem volt a szívem csücske, mégis nagyon sok élményt és tudást adott: ennek köszönhetem, hogy igazán beleláthattam a spanyolok hétköznapi és hétvégi életébe, a régiók közötti nyelvi és egyéb különbözőségekbe, valamint a kürtőskalácsnak hála olyan helyeken jártunk, amelyeket talán sosem fedeztünk volna fel ebben a hatalmas, ezerszínű országban. Nem titkolt célom, hogy ezt a csodát Neked is átadjam az óráim segítségével. Na de beszéljünk most már a tanfolyamról! 🙂

ost-fooldal-nyil

Nézd meg a bemutató videót

Videó lejátszása

Let Numbers Talk

0 +
Courses
0
Instructors
0 +
Students
HOGYAN MŰKÖDIK A RENDSZER?​
A kurzus teljesen kezdő szintről indul (A1), az órákat az oldalon keresztül, belépési kód segítségével érheted el.

Hetente oldom fel az aktuális, videós tanyagot, amiről emailben ertesítést kapsz. Amikor az időd megengedi, hogy tanulj, egyszerűen csak belépsz a saját felületedre egy általam megadott kód segítségével és máris megnézheted az órát, valamint letöltheted a hozzá tartozó anyagokat. Ez azt jelenti, hogy NEM KELL előre meghatározott időpontban jelen lenned az órákon és NEM KELL más diákokhoz sem alkalmazkodnod, minden a  SAJÁT RITMUSOD szerint haladhat.

Ha gyorsabb tempóban szeretnél tanulni, lehetőséged van a teljes A1/A2 kurzus (összesen 55 videó) megvásárlására a „kurzus-shop” fül alatt.

Ha pedig korábban már tanultál spanyolul és most szeretnéd folytatni, úgy megvásárolhatod a B1/B2-es, középszintű online spanyol kurzust is, igény esetén pedig szintfelmérést is igényelhetsz.

HONNAN FOGOD TUDNI, HOGY JÓL TANULOD-E MEG A SZABÁLYOKAT?​
A tanfolyam részeként minden videó mellé gyakorlófeladatokat, szószedeteket is kapsz a lehető leghatékonyabb tanulás érdekében.​​

A megoldott feladatokat feltöltöd a rendszerbe, én kijavítom és ha szükséges, extra magyarázat kíséretében visszaküldöm neked, hogy helyére tehesd a hiányzó mozaik darabokat.

*  Amennyiben az alap, „tanári segítséggel” verziót választod.
** A tanári segítség a kurzus megvásárlásától számított 55 hétig jár.

MIT JELENT A "TANÁRI SEGÍTSÉG NÉLKÜL" VERZIÓ?​
Ha úgy érzed, hogy egyedül, a saját szabályaid szerint szeretnél haladni és tanári helyett inkább önellenőrzést végeznél, választhatod ezt, a kurzus tanári segítség nélküli verzióját is.

Ebben az esetben a házi feladatok kijavítását önállóan fogod elvégezni és a lehető legolcsóbban tudsz hozzájutni a teljes kezdő tanfolyamhoz.

MIT TARTALMAZNAK AZ ÓRÁK?​
MINDENT, amire szükséged van ahhoz, hogy néhány hónapon belül meg tudj szólalni spanyolul:

beszédgyakorlatokat, hallásértéshez kapcsolódó feladatokat, olvasási gyakorlatot, spanyol nyelvű, videós villámsztorikat, hogy szokd a spanyolok hanglejtését, tempóját, kiejtését. Emellett minden órához tartozik egy-egy nyelvtani anyag és magyarázat, valamint azokhoz kapcsolódó feladatok, melyeket a segítségemmel oldhatsz meg, hogy a házi feladatokkal ne ütközz nehézségbe.

Mi történik akkor, ha nem értesz valamit?
Nincs más tennivalód, mint jelezni nekem e-mailben vagy az oldalon keresztül, hogy melyik az az anyagrész, amelyikkel kapcsolatban szükséged van segítségre és már orvosoljuk is a problémát.

(amennyiben az alap, „tanári segítséggel” verziót választod)

Hogy néz ki az órák tematikai felépítése?
Az első órán megtanuljuk az ábécé mellett a bemutatkozási és üdvözlési formákat, illetve az alap párbeszéd elemeit, tehát elmondani azt, hogy hogy érzed magad, hány éves vagy, honnan származol és hol laksz.

Ezt követően megtanuljuk megkülönböztetni a hím  és nőnemű főneveket egymástól, memorizáljuk a számokat, majd következik a karakterleírás, az otthonod és a városod leírása, az útbaigazítás, az igék rendszere és a ragozások gyakorlása, a véleménynyilvánítás, a napi rutin dolgaid elmesélése, a bolti bevásárláshoz és az éttermi fogyasztáshoz kapcsolódó kifejezések, az igeidők és így tovább.

Mennyi időbe telik, mire képes leszel megszólalni spanyolul?
Ez a tanulási ritmusodtól függ.

Ha hetente rá tudsz szánni néhány órát a tanulásra és elsajátítod az adott hét anyagát, akkor már 2 hónap után képes leszel összefüggő mondatokat alkotni önmagadról és a környezetedről.

Szükséged van tankönyvre, munkafüzetre a tanuláshoz?
Semmire sincs szükséged, csak egy tollra és egy füzetre, amibe jegyzetelhetsz.

A tananyagot én magam állítom összes saját és eredeti, spanyol nyelvű anyagokból. Ezzel az a célom, hogy a valódi köznyelvet, az élő nyelvet tanuld meg, ne a száraz, tankönyvi, a valóságtól sokszor távol álló spanyolt sajátítsd el.

Milyen típusú spanyol nyelvet tanulunk?
A kasztíliai, tehát az autentikus spanyol nyelvet tanítom meg veled, nem specializálódom regionális nyelvekre (galíciai, katalán stb.)

Érdekességként az órákon rendszeresen megemlítek nyelvjárásbeli különbségeket, olykor a dél-amerikai spanyollal is összevetem az általam tanított spanyolt.

Mennyibe kerül a tanfolyam?
A tanfolyam ára 40€/hónap. (minden esetben 4 hét, azaz 4 tananyag)

Bármikor kérhetsz bővebb tájékoztatást az alábbi gombra kattintva:

¡Espero verte pronto en mis clases!

Industry Experts

Meet The Instructors

John Aston
Web Development Instructor
Erika Mina
Mobile Development Instructor
Amy Rose
Machine Learning Instructor
Adrian Cruz
Data Science Instructor
Shopping Cart
Scroll to Top