Most -25% kedvezmény!

Spanyol minikurzus – Karakterleírások (külső, belső tulajdonságok)

(2 vásárlói értékelés)

6.00  ÁFÁ-val

Közel egy órányi videó a legalapvetőbb kifejezésekről, melyek segítségével mesélhetsz az emberek külső és belső tulajdonságairól.

Gyere és kezdd el felfedezni velem a spanyol nyelvet. Ezen a minikurzuson megtanulhatod a legfontosabb mellékneveket és nyelvtani szerkezeteket, amelyek abban segítenek, hogy jellemezni tudd saját és más emberek karakterét, fizikai megjelenését. Mire a végére érsz, változatos szókinccsel fogsz rendelkezni, melynek része a jelenlegi, aktívan használt spanyol köznyelv is.

Garantált biztonságos fizetés

Spanyol minikurzus – Karakterleírások (külső, belső tulajdonságok) termékről 2 értékelés

  1. Szabados Kitti

    Brigi órái fantasztikusak, élvezem minden egyes percét amit általa a spanyol nyelvvel tölthetek. Mindig izgatottan várom a következő leckét, imádom, hogy a saját tempómban tudok haladni és azon túl, hogy a nyelvtani rész is teljesen érthető, érdekes információkat is megoszt a spanyol kultúráról és nyelvről. Ha esetleg akadályba ütköznék, mindig rendelkezésemre áll és segít, illetve a házi feladatok javítását kis kommentárokkal látja el, ami még nagyobb motivációt ad a továbbiakban! 🙂

  2. Krisztina Torincsi

    Ezen a kurzon tanultak nagyban segitenek abban hogy megertsd a spanyol nyelvet es ha van spanyol baratod elkezdhetsz vele beszelgetni, nagy elmenyt nyujt, probald ki.
    A nyelv tanulas altalaban mindenki szamara egy teher es nem szorakozas, ez Brigivel megvaltozik. Sokkal izgalmasabb mint egy programot megnezni a TV-ben es a visszajeles is szuper. Olyan mintha magan orara jarnal, Brigi mindig szemlyes segitseget nyujt. Tenyleg csak azt mondhatom, hogy probald ki, megeri, elvezni fogod!

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Shopping Cart
Scroll to Top