Most -11% kedvezmény!

Spanyol – A1/A2 kezdő tanfolyam

(3 vásárlói értékelés)

350.00  ÁFÁ-val

Fedezd fel a spanyol nyelv tüzes ritmusát és Spanyolország minden csodáját! A tanfolyam végére amellett, hogy képes leszel megérteni a spanyol beszédet, meg is tudod értetni magad az anyanyelvi beszélőkkel. Emellett elkalauzollak az ország történelmében, kultúrájában és gasztronómiájában, de megismertetlek számtalan utcanyelvi kifejezéssel is, melyekről a tankönyvek sosem beszélnek. Sőt, ha kitartóan  folytatod velem a tanulást,  a középfokú nyelvvizsgáig is eljuttatlak.
A tanfolyam 55 leckéből áll.
A tanfolyam menete:
A sikeres vásárlást követen azonnal hozzáférést kapsz az egy éves kurzushoz, mely utána hetente oldja fel Neked automatikusan a leckéket.
(Ha gyorsabban haladnál, azt a KAPCSOLAT oldalon jelezheted egy üzenet elküldésével.)

Mit jelent a tanári segítség és tanári segítség nélkül?

Ha szeretnéd, hogy a tanulás teljes folyamatán végigkísérjelek, mintha élő online órán vagy személyes tanfolyamon vennél részt, ahol van lehetőséged kérdezni és segítséget kérni, akkor ez a Te opciód. Ebben az esetben minden házi feladatot elküldhetsz nekem emailben, heti rendszerességgel. Én kijavítom és szükség esetén extra magyarázatokkal kiegészítve visszaküldöm neked őket. Emellett bármilyen kérdésed van a tananyaggal kapcsolatban, állok rendelkezésedre.

„Tanári segítség nélkül” infó: Ha úgy érzed, hogy egyedül, a saját szabályaid szerint szeretnél haladni és tanári helyett inkább önellenőrzést végeznél, választhatod ezt, a kurzus tanári segítség nélküli verzióját is. Ebben az esetben a házi feladatok kijavítását önállóan fogod elvégezni és a lehető legolcsóbban tudsz hozzájutni a teljes kezdő tanfolyamhoz. Ez esetben kérlek válaszd ki a tandolyamot IDE KATTINTVA.

RÉSZLETEKBEN FIZETNÉL?
Semmi akadálya! Kérlek vedd fel velem a kapcsolatot a KAPCSOLAT oldalon található elérhetőségek egyikén.
Garantált biztonságos fizetés

Spanyol – A1/A2 kezdő tanfolyam termékről 3 értékelés

 1. Némethi Erika

  Színvonalas ,profi módon felépített tanfolyam. A szórakoztató videók, a jól érthető nyelvtani magyarázatok élvezetessé teszik a tanulást. Egyszerűen imádom 🙂

 2. Török Zsófia

  Nagyon könnyen kezelhető platform. Jól átgondolt, strukturált leckék, jó magyarázatok és hétköznapi példák:)

 3. Hasszán Attila

  Könnyen tanulható, élvezetes, szórakoztató tananyag.
  A tanár roppant türelmes, egyszerűen, érthetően magyaráz.
  Mindenkinek ajánlom, de különösen azoknak, akik munka mellett, kevés szabadidőben szeretnének tanulni.

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Shopping Cart
Scroll to Top