Spanyol – A1/A2 kezdő tanfolyam (tanári segítség nélkül)

(1 vásárlói értékelés)

197.00  ÁFÁ-val

Fedezd fel a spanyol nyelv tüzes ritmusát és Spanyolország minden csodáját! A tanfolyam végére amellett, hogy képes leszel megérteni a spanyol beszédet, meg is tudod értetni magad az anyanyelvi beszélőkkel. Emellett elkalauzollak az ország történelmében, kultúrájában és gasztronómiájában, de megismertetlek számtalan utcanyelvi kifejezéssel is, melyekről a tankönyvek sosem beszélnek. Sőt, ha kitartóan  folytatod velem a tanulást,  a középfokú nyelvvizsgáig is eljuttatlak.
A tanfolyam 55 leckéből áll.
A tanfolyam menete:
A sikeres vásárlást követen azonnal hozzáférést kapsz az egy éves kurzushoz, mely után automatikusan, hetente oldódnak fel Neked a leckék.
(Ha gyorsabban haladnál, azt a KAPCSOLAT oldalon jelezheted egy üzenet elküldésével.)
„Tanári segítség nélkül” infó: Ha úgy érzed, hogy egyedül, a saját szabályaid szerint szeretnél haladni és tanári helyett inkább önellenőrzést végeznél, választhatod ezt, a kurzus tanári segítség nélküli verzióját is. Ebben az esetben a házi feladatok kijavítását önállóan fogod elvégezni és a lehető legolcsóbban tudsz hozzájutni a teljes kezdő tanfolyamhoz.

RÉSZLETEKBEN FIZETNÉL?
Semmi akadálya! Kérlek vedd fel velem a kapcsolatot a KAPCSOLAT oldalon található elérhetőségek egyikén.

Garantált biztonságos fizetés

Spanyol – A1/A2 kezdő tanfolyam (tanári segítség nélkül) termékről 1 értékelés

  1. Kamarás Andrea

    Párommal két éve kezdtük el Brigittánál a spanyol nyelv tanulását online. Közben áttértünk a tanári segítség nélküli tanfolyamra, aminek rengeteg előnye van. Bármikor elővehetem tanulhatom és nem vagyok időhöz kötve. Ha valamelyik nyelvtani szabályt nem értem újra lejátszom és kommunikálhatok Brigittával, aki készséggel érthetően elmagyarázza azt. Házi feladatot elküldhetem neki, ő kijavítva visszaküldi. Hallgathatom utazás és házimunka végzése közben is, így időbeosztásom duplán hasznosan telik. Szóval, csak ajánlani tudom mindenkinek, aki ezt a formáját választja a spanyol nyelv tanulásának.

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Shopping Cart
Scroll to Top